top of page
Låt proffsen handla valuta åt dig
CFX-global-partner-light.png

Du kan få 5-10% vinst i veckan om du låter CFX professionella valutahandlare med hjälp av en AI robot köpa och sälja valuta åt dig på den internationella Forex marknaden. (AI=Artificiell Intelligens)

Resultat trading 2020.jpg

Ovan kan du se resultatet som CFX haft under 2020. CFX har inte haft en enda minus dag sedan man började låta privatpersoner och företag ta del av deras tradingrobot i juli 2019. Det beror på sättet man tradar på.

Resultat 2021 tom v 1-2.JPG

Det fina resultatet från 2020 har fortsatt nu under de första dagarna av 2021.

Tycker du att detta verkar intressant och vill veta mer om hur du kan ta del av valutahandeln så skicka ett mail eller slå en signal på numret längst ner på sidan.

Vi kör presentationer via Zoom varje onsdag klockan 21:00 och söndagar klockan 16:00 och vill du lyssna så får du en länk av mig. Du kan logga in anonymt på Zoom om du inte vill visa ditt namn. Presentationerna tar max 30 minuter och jag kan lova att det är värt det.

 

OBS!!! Det är viktigt att förstå att historiska resultat inte garanterar framtida resultat. Det kan komma dagar och veckor då det inte ger lika hög avkastning. Man ska aldrig investera mer än vad man har råd att förlora. 

Let the pros.jpg
bottom of page